Aktualne informacije za kupce o radnom vremenu Volkswagen servisa

Kako bismo Vam osigurali mobilnost, mnogi su Volkswagen ovlašteni servisi diljem Hrvatske otvoreni ili imaju organizirano dežurstvo u servisu za hitne slučajeve.

Zdravlje naših kupaca i zaposlenika nam je visoki prioritet te sukladno naputku stožera civilne zaštite primjenjujemo posebne mjere zaštite kod zaprimanja i isporuke vozila. Prije prijema vozila u servis, potrebna je prethodna najava putem telefona, e-maila ili digitalnog obrasca za dobivanje točnog termina dolaska u naše servisne radionice.

U nastavku se nalazi lista naših ovlaštenih Volkswagen servisnih partnera, kontakt podaci (telefon i e-mail), kao i status i radno vrijeme.

skoda-covid-web.jpg

SIGURNOST

U SERVISIMA

Kontaktirajte svoj odabrani ovlašteni ŠKODA servis i dogovorite termin servisa

Provjerite radna vremena ovlaštenih ŠKODA servisa

Za Vaš siguran posjet servisu

Sukladno naputku Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, poduzeli smo sve potrebne mjere kako bismo osigurali da Vaš posjet servisu bude što sigurniji za Vas i za naše djelatnike. 

1. Dogovorite svoj termin putem telefona ili e-maila: 

Zajedno s našim djelatnicima brzo ćete pronaći odgovarajući termin, a istovremeno ćete susret s drugima klijentima svesti na minimum. 

2. Prijem s distancom:

Prilikom prijema ili preuzimanja vozila držimo se propisane udaljenosti od 2 m. Žao nam je što Vam naši servisni savjetnici ne mogu pružiti ruku, ali vjerujemo da ćete i dalje biti u potpunosti zadovoljni našim uslugama.

3. Zaštita vozila: 

Radi Vaše sigurnosti, pažljivo ćemo zaštititi sva kontaktna područja u kabini Vašeg vozila za vrijeme pružanja usluge. To uključuje: volan, ručicu mjenjača, prostor za noge kod vozača i sjedalo vozača.

4. Zaštitna oprema: 

Svi naši djelatnici opremljeni su potrebnom zaštitnom opremom i brinu za Vašu maksimalnu sigurnost.

5. Dezinfekcija vozila: 

Iako se tijekom rada na Vašem vozilu pridržavamo visokih higijenskih standarda, preporučujemo da se u svom ovlaštenom ŠKODA servisu dodatno raspitate za dezinfekciju unutrašnjosti vozila i klima uređaja.

6. Bezgotovinsko plaćanje: 

Ako je moguće, koristite bezgotovinsko plaćanje. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ovdje smo za Vas. Vaš ovlašteni ŠKODA servis.