SISTEMI ZA PRTLJAŽNIK

Prilikom vožnje, stvari koje se prevoze u prtljažniku ponekad se znaju prevrnuti ili nekontrolirano gibati. Zato je važno da ih osigurate kako bi ostale na mjestu.


ŠKODA originalna dodatna oprema nudi širok izbor proizvoda koji štite i organiziraju vaš prtljažnik.

Plastična kada za prtljažnik 

Izdržljiva plastična kada s rubovima visine 15 cm, efikasno štiti vaš prtljažnik od nečistoće i vlage. Izrađena je od visoko kvalitetnog termoplastičnog materijala koji je izuzetno otporan na mehanička oštećenja i kemijske tvari.

Aluminijska pregrada

Kadica prtljažnika može se pregraditi pomoću aluminijskih pregrada.

Gumeni tepih za prtljažnik

 

Izrađen od polietilena, materijala koji je izuzetno otporan na kemijska i mehanička oštećenja. Povišeni rubovi sprječavaju tekućinu da se izlije. Lako održavanje. Uspješno je prošao dugotrajni test izdržljivosti.

Sustav mrežica za prtljažnik 

 

Sastoji se od 3 mrežice: horizontalne, vertikalne bočne i vertikalne stražnje. Sustav fiksira malu prtljagu i sprječava njezino nekontrolirano gibanje, štiteći je tako od oštećenja. Mrežice su perive u mlakoj vodi (30 °C). Ovisno o modelu, mogu biti u crnoj, crvenoj ili srebrnoj boji.

Dvostrana podloga za prtljažnik 

GUMA / TEKSTIL

 

Svestrana podloga za vaš prtljažnik s dva lica. Tekstilna strana je idealna za prijevoz prtljage koja je čista, dok je gumena strana idealna za prijevoz prljavih i mokrih stvari. Podloga je krojena da se savršeno uklopi u vaš prtljažnik. Uspješno je prošla dugotrajni test izdržljivosti (30.000 km).

Preklopna dvostrana podloga za prtljažnik 

GUMA / TEKSTIL

 

Izuzetno praktičan sistem za zaštitu vašeg prtljažnika od oštećenja, kao i za zaštitu vaše odjeće od prljavštine. Dvostrana podloga je prošla test otpornosti na opterećenje, dokazujući svoju vrhunsku kvalitetu.

Univerzalni fiksirajući elementi 

 

Set se sastoji od 2 plastična elementa koji s donje strane imaju čičak traku. Idealni pomagači za fiksiranje manjih predmeta u prtljažniku.

Pregrada za odvajanje prtljažnog prostora 

POPREČNA

Pregrada ugrađena između naslona stražnjeg sjedala i krova odvaja putnički prostor od prtljažnika. Izrađena od visoko kvalitetnog crnog čelika, omogućava da u potpunosti iskoristite prtljažnik, bilo da se radi o velikoj količini prtljage ili transportu kućnih ljubimaca, posebno pasa. Pregrada je prošla stroga sigurnosna testiranja, u kojima se simulira sudar vozila i sposobnost pregrade da zadrži prtljagu u prtljažnom prostoru.

Folija/zaštitna traka za zaštitu utovarnog brida

 

Visoko otporna folija ili zaštitna traka, izrađena od akrilnog stakla (PMMA) koja štiti brid prtljažnika od mehaničkih oštećenja prilikom utovara ili istovara.

Mreža ispod stražnje police 

Praktična mreža koja vam omogućuje da spremite sitnije stvari kako bi vam bile pri ruci.

Torba za prtljažnik

 

  • izrađena od vodootpornih, perivih materijala

  • mogućnost nošenja na ramenu

KAT. BR. DMK770003

334 kn

Odaberite svoj model

i saznajte cijene originalne dodatne opreme za vašu ŠKODU.