Škoda servis

Škoda
produženo jamstvo

Jamstvo uz koje sami birate broj osiguranih godina ili broj prijeđenih kilometara.

Produženo jamstvo nudi sve pogodnosti kao i Vaše postojeće jamstvo, tako da možete biti sigurni da ćete i u sedmoj godini jamstva imati sve pogodnosti kao i u prvoj, bez ikakvih ograničenja ili sitnih slova.

Ovisno o Vašim potrebama, sami odaberite broj godina ili broj prijeđenih kilometara u kojima vrijedi produženo jamstvo. Ovo vrijedi za nova i rabljena1) Škoda vozila koja su prvotno isporučena kao nova vozila u Republici Hrvatskoj od 01. travnja 2019. godine.

Škoda produženo jamstvo.
Jamstvo u kojem nema sitnih slova.

Škoda produženo jamstvo pokriva troškove otklanjanja neispravnosti na originalnim mehaničkim, električnim ili elektroničkim dijelovima vozila u odabranom razdoblju pod istim uvjetima kao Vaše postojeće jamstvo.

TopCard-Skoda10

Članovi TOP CARD programa vjernosti ostvaruju 10% popusta na sve pakete produženog jamstva.

  • Odaberite vaše postojeće jamstvo:

  • Odaberite snagu motora izraženu u kW i saznajte cijene produženog jamstva za Vašu novu ŠKODU:

1) Za detaljne informacije o mogućnostima kupnje Opcijskih paketa produženog jamstva za rabljena vozila molimo kontaktirajte Vaš ovlašteni Škoda servis. 2) Vrijedi za vozila čiji je nositelj produženog jamstva uvoznik vozila marke ŠKODA za Republiku Hrvatsku društvo Porsche Croatia d.o.o., 10010 Zagreb, Miroslava Miholića 2